kozumi possible firmware bug-1500NR

    Share

    danyolaf

    Posts : 3
    Join date : 2010-03-08

    kozumi possible firmware bug-1500NR

    Post  danyolaf on Mon Mar 08, 2010 3:28 pm

    Hello, i have one problem using PPPoE login.

    My ISP use the next format to asign username:

    user#domain@nameofisp-zone-ipservice

    Example:

    usuario#midominio.com.ar@telecom-bsas-apb

    The kozumi router permit this format (not say nothing, that "user name incorrect format" or something) but not log in with my service DSL.

    If i change my username with testing user of service (the format for this user is user@company) work fine, log in inmediatly.

    Is possible that is a bug? The symbol # is valid in PPPoE login? and - symbol?

    Thanks. Sorry, my english is limited.

    Kozumi_Support

    Posts : 549
    Join date : 2010-03-04

    K-1500NR character # issue

    Post  Kozumi_Support on Mon Mar 22, 2010 12:00 pm

    Ya esta dispinible la version 6.26 que corrige este problema

    Is already available the new 6.26 version on webpage, this fix "#" issue

    danyolaf

    Posts : 3
    Join date : 2010-03-08

    Re: kozumi possible firmware bug-1500NR

    Post  danyolaf on Mon Mar 22, 2010 12:21 pm

    Kozumi_Support wrote:Ya esta dispinible la version 6.26 que corrige este problema

    Is already available the new 6.26 version on webpage, this fix "#" issue


    Great!!! i download it, upgrade, test and comment later. Thanks Smile

    Fabuloso!!! Lo descargo, actualizo, testeo y comento luego. Gracias Smile

    Sponsored content

    Re: kozumi possible firmware bug-1500NR

    Post  Sponsored content Today at 5:07 pm


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 5:07 pm